Tanken är god- men fel!

Jag kan komma på mig själv ibland med att vrida ut och in på mig själv bara för att se mina barn nöjda och glada. Men så läste jag denna artikel för ett tag sedan och insåg att det tvärtemot vad jag trott inte alls var bra för barnen.

Kan dock erkänna att jag fortfarande kan komma på mig själv då och då med att försöka sopa banan så barnen inte ska behöva ha det besvärligt och känna sig missnöjda. Beteendet sitter långt in så här finns lite att jobba med! 

Kommentarer
Postat av: line andersson

Ja du kusin, det var en artikel som fick en att tänka om flera gånger om. Ska man bara försöka ta det till sig och använda det i vardagen. Inte så lätt,även om man vet hur man ska göra. Vi är inte perfekta men vi gör så gott vi kan, eller hur? Kram Line

2010-03-02 @ 12:23:55
Postat av: Petra

Hej kusin!!



Min kloka mor brukar säga något i stil med; alla gör så gott de kan utefter de förutsättningar de har... Och det finns nog ingen som är perfekt.

Men precis som du skriver så får artikeln en att reflektera över sitt eget beteende, och det är ju bra! Litte kruxigt bara att få till det sen ja...



Kram på dig!! (och jättekul att du tittar in här och kommenterar lite.)

2010-03-03 @ 20:06:08
URL: http://mitthemmaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0