Ny karriär?

I helgen var det dags att göra debut inom hästhoppningsvärlden. En roshoppning för de vuxna anordnades på ridskolan, mest på skoj. Men när det väl gäller så är det allt på blodigt allvar. 
Hela förmiddagen innan det väl var dags var så gott som ångestfylld.  Och när jag väl kom dit så var hästen jag veckan tidigare övningshoppat en bana med, nu halt. Ännu mer ångest!! Istället blev det till att rida en häst jag aldrig tidigare provat, men det gick bra. Vi tog oss över alla hinder (hela 60 cm höga, fniss). Jag säger som en annan tjej i min grupp uttyckte sig;

- Det var inte graciöst men originellt:-)

Och kul var det också!! Hoppas det kommer fler tillfällen framöver!!:-)

Sommarvärme.

Så har sommaren kommit, en aningen chockartad värme dök plötsligt upp här. På något sätt kändes det nästan lite fel att ta på de lättklädda plaggen. Huvudet hängde inte riktigt med i värmeutvecklingen.
En som säkerligen håller med mig om det är herr lillplutt på tre år. Han vägrade ta på sig shorts och t- shirt. Näpp, långärmad tröja och jeans skulle det vara. Och inga sandaler inte. Skateboardskorna, som han kallar dem, passade fint fint tyckte han. Men när han kom in för att hämta jackan, för att det blåste som han sa, då kände jag att det var dags att sätta stopp.

RSS 2.0