Mycket ska man höra...

Äldsta sonen kom med en rolig kommentar då vi besökte en klädaffär för ett litet tag sedan.

Jag stod och tittade på jackor, men konstaterade snart att den jag var intresserad av inte fanns i min storlek, det var bara stora kvar. Sonen som hörde mig säga detta högt svarade då:

- Ja mamma, du är ju ganska kortväxt!

Helst hade jag velat höra att jag var liten och smal, men kortväxt får väl duga...


Vi delar på allt...

..t.om farsdag!!

Vi överraskade sambon med frukost på sängen i morse. Därtill följde ett paket innehållande ett megapack med strumpor (han säger jämt att han inte har några...) och en paradisask.

För en stund sedan tittade sambon i chokladasken och undrade om det inte var farsdag i dag. Han tyckte det hade minskat drastiskt av innehållet utan att han besökt den. Men så vitt jag vet så innefattas även chokladaskar i sambolagen. Han får strumporna- jag chokladen!!

Kan även tandfen glömma?

I torsdags tappade dottern sin första tand. Den lades i vattenglas och nästkommande morgon hade den förvandlats till en tia. Magiskt!
I går var det dags att tappa nästa tand. Även den hamnade i glaset för att förvandlas.
Men med besviket uttryck tittade dottern i vattengladset i morse och konstaterade att tandfen inte alls dykt upp på natten.
Kan även tandfen glömma? Eller hade hon somnat i soffan för att vakna klockan två på natten, yrvaket begett sig upp till sängen och somnat om?




Man taget vad man haver.

Lillplutten har en stor passion- motorfordon! Det spelar egentligen ingen roll av vilket slag det är, bara det låter brrrum.
Just nu tror jag att en traktor står högt på önskelistan, en stor som man kan sitta på och köra själv. Så länge håller han tillgodo med den modell han har, men en större vore klart önskvärt...


Jag lever!!

Nu var det längesedan jag skrev här. Förra inlägget handlade om att jag förvandlats till häxan surtants bästa polare. Den gestalten har försvunnit nu. I lördags intog jag istället rollen som svamp bob fyrkants vän- SVAMPEN!!
Det var äntligen dags för årets åka runt fest. Och tro det eller ej men vi lyckades att gemensamt bestämma oss för en maträtt att bjuda på, kycklingsoppa blev det!

Vid förra årets tillställning tog jag det lugnt med de aloholhaltiga dryckerna. Något som jag senare under den kvällen märkte att ingen annan hade gjort. Så för att vara på den säkra sidan i år så förtärde jag så mkt jag kom över.  Och med tanke på några extra kilon på denna kropp så trodde jag att det var lugnt, för det är väl så att desto tjockare man är ju mer alkohol klarar man???? Jag var dock inte tillräckligt tjock märkte jag senare när vi kommit hem (och även största dagen av söndagen), lyckades då att få ännu en ny vän- HINKEN!!

Men kul det hade jag! ;-)


Tack Eva och Gert!! Kul att ni tittat in här, och va roligt att ni tyckte om både soppan och sällskapet!! Det gjorde vi med...:-)

Micke "en dag i veckan" (eller vad det nu var du kallades, hihi!!) Vet inte om du varit och hälsat på här på bloggen, men ett stort tack till dig och Monica med, jättetrevligt att träffa er! 

RSS 2.0