Nyshoppade stövlar.

Det börjar närma sig pension för mina favorit partystövlar. Verkligen inne på sista versen nu, men jag vill inte ha några andra!! Snygga, sköna och perfekt höjd på både klack och skaft.

Nu har jag iaf tagit steget till att ha inhandlat ett par nya som är tänkta att ersätta dessa. Hyfsat ok faktiskt, men lite för högt skaft för mina korta ben. Men men man kan ju inte få allt så de får duga. 

När jag ändå var igång med skoinköp råkade jag trilla på ett par till, lite mer vardagsstövlar. Känner mig lite tveksam dock, men skulle gissa på att jag kommer behålla dem, det brukar bli så.


                      
                                                 

Foto: Din Sko


 

 

 


Mer pyssel.

Kreativiteten spirar för fullt för vår lilla pysseltjej. Några ätbara fingrar har producerats här hemma, även detta efter att ha tittat på Philofix. Verkligen ett toppenprogram!:-) 
Lite kul är att om vi inte har allt hemma till pysslet, så löser hon det genom att hitta något annat som funkar lika bra. Verkligen en idérik och kreativ liten tjej vi har!!


Ätbara fingrar tillverkade av korv, majonnäs och tomat.




Potatisgubbar.

Stumpe bumpan har tittat på Philofix på datorn och funnit inspiration för lite pyssel. Bara hon sätter igång kan det hända både det ena och det andra på skapandefronten.


Stolt tjej med första potatisgubben.


Fin fina potatisar med både ögon, mun och kläder!!


Arg liten pojke

Alla har vi olika sätt att uttrycka ilska och besvikelse på. Lillplutts senaste påhitt är att slita av sig strumporna och sedan stoppa in dem i munnen när det inte blir som han vill. Förhoppningsvis är det övergående ...*fniss* 







Godisallergiker??

Skulle plocka ur en ryggsäck här för en stund sedan då jag i den fann dotterns godispåse från helgen som gick. Gottegris som jag är sken jag genast upp och stoppade in ett par bitar i munnen. Några var lite klibbiga men ett par hyfsat ok gick att skrapa fram. Skam den som ger sig ;-) Men nu måste synden straffat sig själv, eller hur är det man säger? Började klia i halsen tycker jag. Hoppas att jag är allergisk!! Vore perfekt!! Inte kan jag väl fortsätta å äta godis med livet som insats heller!!? Kanske vore det enda chansen för mig att lyckas motstå det där sötslisket.
Ska gå å dricka lite vatten nu, har jag tur (eller otur) så går kliet över då... 


En heldag på landet.



I lördags bar det av hem till vänner som bor ute på landet. Att komma dit är absolut snäppet bättre än alla nöjesparker. Sambon fick köra traktor och sönerna åka med, äldsta sonen körde fyrhjuling. Dottern och kompisen som bor där fick rida på varsin häst (där finns sammanlagt sju islandshästar!!), och även om det inte blev någon ritt för min del denna gång så fick jag pyssla om och mysa med hästarna, som balsam för själen!! :-) 

Jag var heller inte sen med att erbjuda mina tjänster då Lotta som bor där berättade att det var lättare att rida ut på unghästen som nyligen ridits in, om den äldre valacken gick med samtidigt. Och därmed bestämde vi att jag skall komma dit så vi kan rida tilsammans, det är bara å ringa när jag känner att jag har tid över, som hon sa. Jag kommer absolut ha tid över, om så jag skall vrida ut och in på mig själv!!!;-)
 


Hästtjejerna på väg till de två äldsta hästarna-mor & son (22 resp 13 år gamla).


Lillstumpan myser med den häst hon sedan fick rida.


Tjejerna tröttnar aldrig på hästar. Här leker de att de är hästar själva, med varsin morot i munnen.


Sonen hellycklig när han får köra fyrhjuling.


Käpphästen Brunte

På Growingpeoples hemsida kan man finna instruktioner för att tillverka en egen käpphäst. Dottern har letat febrilt efter någon bra strumpa att använda. Några raggsockar i vuxenstorlek har hon inte lyckats finna än, men en av mina ridstrumpor är hon lite sugen på. Det är dock inte jag. Jag får nog hjälpa till och leta imorgon, så jag slipper försaka mina knappt använda strumpor.


Foto: growingpeople.se




RSS 2.0