Dags för semester!!

Bilen är snart packad och vi ska bege oss på en liten semestertripp till Visingsö. Ska bli riktigt skönt... Återkommer om en vecka och önskar alla en riktigt trevlig semester!!



REA på name it!!

Tänkte tipsa alla shoppingglada mammor (och pappor) att name it har rea i webbutiken. Ska ta mig en ordentlig titt där nån dag i helgen. Kanske kan jag lyckas få med sambon till att medverka i något inköp, skulle kännas bättre för samvetet ... ;-)



Första fotbollsmatchen!

Äldsta sonen spelade sin första fotbollsmatch i helgen som gick. Eller egentligen var det "bara" en träningsmatch, de är för små för seriespel. Men i den åldern finns det inget viktigare än att spela match, så det är så vi kallar det.
Dessvärre fick sonens lag storstryk alla matcherna. Ja,  faktum är att  båda lagen delades upp på tre små lag och alla "våra" lag antingen förlorade eller spelade lika. Trist... Fattar inte hur de andra kunde vara så bra. Kan det skilja så mkt redan i den åldern?
Själv har jag för övrigt tagit första klivet mot att bli fotbollsmorsa. Efter att ha tvättat närmare 20 matchdräkter tar jag mig friheten att skaffa mig den titeln. Men jag tycker ju om att tvätta och dessutom torkar de rätt så fort så jag klagar inte. Känner mig rätt duktig faktiskt, hehe... 


Här kommer han vår lille fotbollsspelare...



fortsätter fram...



...med siktet inställt på mål. Tänk att det är så viktigt att göra mål i den ålder.

Nyckelpigor!

Vi har pysslat lite, jag och de två äldsta barnen. Hittade ett pysseltips från skapligt enkelt med nyckelpigor av papperstallrikar. Så här fina blev de:


Tre söta nyckelpigor med varierat antal prickar.

En helg i GBG

Förra helgen befann vi oss i göteborg tillsammans med våra vänner Åsa och Fredrik. För oss som bor i en småstad till vardags är det rena rama himmelriket att besöka en storstad med enormt utbud av shopping. Visserligen inte lika uppskattat av den manliga delen av sällskapet, men vi kvinnor vi njöt!! hihi...

Förutom shopping hade vi också planerat in att gå och titta på Cabaret Lorensberg, och det gjorde vi!! Verkligen  supertrevligt och roligt!! Vi fick många glada skratt åt karaktären "Gaston". Denna show rekommenderas starkt!!

Innan vi lämnade götet passade vi på att hälsa på sambons bror och tog en sväng på husknuten. Hittade ett hus vi absolut skulle vilja ha, ett hus vi aldrig hade tittat åt om vi inte hade varit inne i det. Tänk va svårt det måste vara att bygga nytt hus och välja modell bara efter att ha sett det i en katalog. Det blir till att köpa grisen i säcken... 



I vår svit strax innan cabaret lorensberg. Fredrik, Åsa och jag (th) syns på bilden.
Tänk, endast en cider räckte för att jag skulle se så här fjollfnittrig ut...


Denna klänning inhandlades på indiska. Sambon tycker det osar tantvarning, jag tycker den är söt... och skön!!:-)

RSS 2.0