En helt vanlig vardag...

Vårt vardagsrum är inte längre något vardagsrum, det har på sista tiden förvandlats till ett lekrum- bara så där helt plötsligt! Senast igår kväll städade jag upp och bar upp alla barnens (mest dotterns) saker på deras rum. Men nu, en helt vanlig vardag senare ser det ut så här:


Ur en vinkel...


och en annan...


Och mitt i stöket hittade jag denna lilla gobiten med docka och dockvagn.:-)


Måste bara visa...

...hur söt vår lillstumpa var då hon för ett par helger sedan skulle sova över hos en kompis för första gången. Hade t.om. gjort sig fin med illrött läppstift!!:-) Dock slutade kvällen med att hon ville komma hem igen, men nu har hon iaf provat...


Så stolt!!





 


"Är det det här du kallar kärlek?...."

Sambon är bortrest med jobbet...igen!!

Han ringde hem en första gång i går kväll. Jag kunde inte prata -hjälpte  sonen med läxan (med en grinig ettåring i famnen...).
Jag ringde upp honom. Han kunde inte han prata, skulle precis sätta sig att äta i restaurangen...
Han ringde igen. Jag kunde inte prata, höll på att lägga barnen.
Jag ringe upp honom. Han kunde inte prata- skulle sjunga sing star...

Vet inte vad jag vill ha sagt, men det känns som att hans kväll var lite roligare än min iaf...



Funderar på att flytta till IKEA...

Har varit på Ikea och inhandlat lite grejer idag. De två äldsta barnen lämnade vi in på lekavdelningen (deras egen önskan...) medans jag, sambon och lillkillen gick och "strosade" runt i varuhuset. Visserligen har vi varit där MÅNGA gånger förut, men hur ofta hinner vi att verkligen titta på grejerna? Oftast ständigt tjatande, gnatande på barnen och fullt sjå med att hålla koll på dem så de inte försvinner i folkvimlet.
Men idag när vi hade en hel timme på oss att gå där så när på själva, så slog det mig att de uppbyggda rummen (eller lägenheterna kanske är rätta benämningen) är så enormt inspirerande och mysiga. Hittade ett boende som verkligen passade mig. Visserligen enbart mig, men om jag kunde flytta in där på IKEA lite då och då så skulle ju vårt boendeproblem vara löst. Bäst vore då förstås en viss vecka i månaden, för husfridens skull...;-)


REA hos Panduro Hobby!!

Vill passa på att  tipsa alla pysselsugna om Panduros rea! Har själv klickat hem ett antal varor, många fler än jag hade tänkt dock... Men är det billigt så är det!!;-) Känner redan lyckoruset över att ha fyndat, hoppas känslan fortfarande finns kvar då paketet anländer!!
Börjar tro att  man faktiskt kan köpa sig lycka. Ja, jag blir då åtminstone väldigt lycklig av att shoppa, en stund iaf...;-)


Söta kaniner som barnen själva kan måla. Endast 20:- för 10 st.

Vi har fått tillökning!!

En av våra fyra guppyhonor har idag fött fram 15 stycken yngel. Håvade upp henne i morse för att lägga i henne i ett flytande yngelkar, hade lite på känn att det snart var dags, men inte så snart!!
Barnen blev överlyckliga när de fick se de pyttesmå fiskarna. Nu håller vi tummarna för att de överlever! Frågan är bara hur alla fiskar ska få plats i vårt lilla akvarie om de lyckas...


 Pytte pytte litet yngel...


 


Oj, oj, oj...

...nu ligger jag efter med bloggeriet! Nästan så man kan tro att jag gått i ide. Och faktum är att jag helst skulle göra så just nu- hatar denna tid på året! Snö-slask-is-snö-slask-is, kan det inte bara försvinna snart- GE MIG VÄRME!!!


Förra helgen var  jag och dottern hemma hos mina föräldrar, kändes skönt att ge henne lite egen tid med mamma utan konkurrens av syskonen.
Sedan har vi hela familjen varit med sambon i Malmö några dagar denna vecka då han var där och jobbade.

Resten av veckan har jag bara varit skittrött helt enkelt och inte orkat blogga. Trodde nästan jag var på väg att bli sjuk då jag i fredags vaknade med sprängande huvudvärk och illamående. Men nu känns det bättre, så det var nog inget. Bara trött kanske...

RSS 2.0