Indiska på Bubbleroom

Nu kan man köpa några av Indiskas plagg på Bubbleroom, spana in här vilka som finns att klicka hem.
Själv föll jag för klänningen nedan. Köpte liknande modell förra sommaren men med annat blomstermönster.
Vill  ha, vill ha, vill ha!! Skall jag falla för frestelsen eller hejda mig???


Foto från bubbleroom.


Rätt nöjd faktiskt.

Idag har jag planerat färdigt blommorna. En lavendelplanta blev dock över, får ta och trycka ner den i nån annan kruka nån dag.  

Men jag måste säga att jag blev helnöjd med mina planteringar. Färgmässigt passar inte sista krukan med de två förgående, men jag föll pladask då jag fann blommorna, härligt romantiska.
Dessvärre föll blomsterbladen av på två av plantorna så de ser ju inte rikitgt roliga ut just nu, men det finns många fler knoppar kvar som skall slå ut så de blir nog fina snart igen.


Blommor på plats.

Idag har jag fått i lite blommor i krukorna. Några är kvar att planteras, får bli imorgon. Tror dock att jag inhandlat fler blommor än vad som får plats i de nya krukorna.
Kanske blir det till att plantera resten i de gamla, men de är så tråkiga. Eller så kanske jag inhandlar ytterligare en ny kruka, vi får se.







Hmm...kanske dags å rensa bort lite ogräs mellan plattorna också...


Härliga dagar.

Solen skiner och sambon är föräldraledig. Själv njuter jag av livet just nu, härligt!!:-)

Igår begav vi oss ut på en nästan två timmars lång promenad när de stora barnen var i skolan. Och idag har jag och dottern varit på shoppingtur. Mest blev det kläder till henne, det var ju hon som var med på shoppingen, som hon uttryckte då jag försökte passa på att titta efter kläder till de andra barnen också.

Lite blommor har också inhandlats till de tomma krukorna ute. Ska ta och plantera dem imorgon, hade ingen ork när vi kom hem idag. 

Nu ska jag ta och se till att komma i säng i hyfsad tid idag. Imorgon har vi stalltjänst, så det blir till att stiga upp extra tidigt, gäsp. 


Lillplutt på promenad.





RSS 2.0