Jobbat.

Den senaste veckan har jag hoppat in o jobbat på Lindex några dagar. Jag kan dock inte säga att jag gör det för pengarnas skull, brukar gå back då jag som oftast kommer hem med en stor shoppingpåse.
Av någon anledning lyckas jag alltid hitta en massa till både mig och barnen just då. När man går där mellan kläderna flera timmar ser man plagg som man kanske inte hade sett vid ett vanligt butiksbesök.

I påsen hem i dag låg det tre par byxor. Hade spanat in två par nyanlända byxor på Lindex hemsida, och dessa hittade jag också i butiken idag. Då jag inte hann prova dem på plats, så köpte jag med mig två olika storlekar i en av sort av byxorna. Dessvärre verkar det som jag skulle behöva någon mellanstorlek (som vanligt!!...) så nu måste jag bestämma mig för vilka jag skall behålla. Känns lite knivigt, men känner jag mig själv rätt så tar jag den mindre storleken och klämmer mig i dem *fniss*


Dessa skall absolut behållas.
Passade perfekt till mig som är lite kort i rocken
(och bred om baken;-))


Trodde även dessa skulle bli bra, men ack så fel jag hade.
Såg ut som jag hade arbetsbyxor på mig. Synd...


Foton: Lindex





Min stora lurviga kärlek.

Han är så mysig vårt pälstroll. Igår lade jag mig jämte honom på golvet för att mysa. Då kom han närmre, lade sitt huvud på min arm och tassen på min hand. Sedan låg vi där en stund näsa mot nos och andades på varandra. Så mysigt... Ganska snart tröttnade han dock, katt som han är, och kom på något annat att göra. Men jag njöt av varje sekund.



Nu får dé la ta å hända nått på den här sidan!!

Som synes har här inte bloggats nått de senaste veckorna. Solen har skinit och både barn och strand har pockat på uppmärksamhet!!
Veckan som gått har dessutom tillbringats i Halmstad. Vilken härlig stad!! Jag var helt salig när vi anlände hem tidigare idag. Gick in i på hemnet och sökte efter sommarstugor. Ganska snart försvann entusiasmen dock, vilka priser!! Skiter folk pengar eller???

För övrigt har jag under Halmstadsveckan också inlett min nya karrär som tennisspelare. Så här i skrivande stund slog det mig just att denna karriär kanske kan hjälpa mig att skrapa ihop lite sommarstugepengar.
Men det är klart, då måste man ju vara bra förstås. Som snart 32 åring och ständigt utbristande -Oj!! och Hoppsan!!, när bollen inte hamnar riktigt där jag tänkt mig så är det nog inte värt att hoppas på för mycket... 



Med en rosa tennisklänning måste det ju går bra!;-)
Undra om det finns rosa racket också??
Bild lånad från tennisplanet


RSS 2.0