Så fel det kan bli...

Minns ni när man var liten och sjöng med till engelska låtar och verkligen tyckte att man var superbra på att uttala orden? Ja man kunde ju nästan säga att man kunde engelska. Det är just där min femåriga dotter befinner sig nu. När hon sjunger Alcazars "Stay the night" låter det så här:

"Stay the night, stay the night,
 like I feel horny, horny sky..."

Hmm... ska man rätta eller bara låta det va?


Kommentarer
Postat av: Lill Syrran

Haha! Kommer du ihåg när jag sjöng fina färska flickor?

Ni är varmt välkomna till Tosselilla och träffa både mig och Gåsen Tosse. =) På Tosselilla finns det massor för barnen och kanske för er med?! Vi har motorland som en kille säkert hade gillat och så har vi tazan skogen med ponnyridning som en liten tjej säkert gillat.

Hörde föresten att Lill tösen hade dansuppvisning. Önskade att jag kunde varit där och sett, men förhoppningsvis kommer det fler gånger.



Många Skånska Kramar =)

2009-05-11 @ 20:32:37
URL: http://minegnalya.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha!

Så söt! Jag brukade få feeeeta tillsägelser av Helén när jag sjöng fel å sen fick jag heller inte sjunga med om det var eko i låten. "Det är ingen som sjunger nu Sandra, det är bara EKO!"

Ska bli kul att träffa er nästa torsdag. Då vill jag gärna höra henne sjunga;)

PUSS

PS. Snart börjar utefriskis, vi kör väl?

2009-05-12 @ 10:25:09
Postat av: Petra

Syster!!



Fina färska flickor ja, och så envis du var!! För att inte tala om "Burn Motherfucker", hehe tänk om du vetat vad du sjöng om...:-)



Massor med kramar!!

__________________



Cassändra! (hehe, lånar Henkes smeknamn av dig... )



Det är inte lätt med äldre syskon som kan och vet så himla bra. Själv fick jag stränga tillsägelser av broder när jag drog fram steppskorna hemma. Inte för att han kunde bättre, utan mer för det irriterande klapprandet. Förmodligen därför jag inte blev nån berömd dansare heller. Hade jag bara fått övat ifred så... ;-)



Vi får höras om tid nästa torsdag, ska bli superkul!!

Och jag ser fram mor utefriskis. Nu ska vi banne mig få till bikinifiguren...eller så blir det att leta upp nått pensionärsbad så man inte ser värst ut iaf, hehe. Men vi kan ju satsa på alternativ 1 och ha tvåan som back up!!



Pussar och kramar!!:-)

2009-05-14 @ 23:19:30
URL: http://mitthemmaliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0