Det var bättre förr!

Det är  bara till att inse att det går utför. Långhopprepet kom fram idag, barnen tyckte det var kul- likaså gjorde jag!! MEN aj, aj, aj jag tror nästan att jag bröt lårbenshalsen! Eller var det höften? Jag vet inte, men att hoppa med denna 30-åriga otränade kropp var absolut inte som när man var tolv. Jobbigt när kroppen förändras men inte sinnet...;-)


En dag fylld av egentid!!

Sambon har varit ledig både idag och igår så jag har sluppit från den inrutade vardagen med tider att passa. Rätt skönt!!
Har varit och klippt och färgat håret på förmiddagen, och på kvällen var vi ute några tjejer och åt!
Känner mig rätt nöjd! Men imorgon börjar vardagen igen... 


Vet inte om jag ska visa egentligen...

Gardinen är klar, ser inte så mkt ut för världen dock...  men jag har allt fått slita!!;-)  Har ingen vidare syvana så allt tar sån tid för mig!!

Tänkte att jag skulle lägga in en bild för att visa hur det färdiga resultatet blev i vår tvättstuga- med gardin, blommor och duk på bänken. Men jag vet inte... ser inte bra ut!!


Okej då, här kommer det...hahaha...



Jag skäms...



Imorgon ska  äggahönan bort och ersättas av påskris istället!

Vad sägs om den färgkombinationen? Svarta krukor fyllda med hysteriskt gula blommor till en inte alls så "hipp" gardin!! Kan man annat än skratta??


Jag ska sy och arbeta...

Äntligen ska jag ta och sätta igång med mitt projekt "påskgardiner". Har fotat och lagt in auktioner på Tradera ett antal timmar nu. Fattar inte att det kan ta sån tid!!

Förra helgen var vi hemma hos mina föräldrar. Då de bor mitt i "Tygriket"  kan jag inte låta bli att besöka åtminstone en tygaffär när jag är där. Planen var att inhandla påsktyg, men det var med snopen min jag fick inse att utbudet var minimalt. Slutligen fann jag tyget nedan. Sambon tycker det är skitfult! Själv tycker jag det är rätt sött, kanske inte vad jag tänkt mig , men sött som sagt.


Shopaholic?


Det var med stora, uppspärrade ögon sambon såg på mig då jag lade upp ett paket med hundbajspåsar på kassabandet häromdagen. Han behövde inte säga något, hans ansiktuttryck talade till mig:
"- Kan du inte gå in i en affär utan att handla? Vi har ju inte ens någon hund!!"

Men nej, jag är inte alls som barnen. Och jag är inte shopaholic!! Helt enkelt bara ruskigt ekonomisk!! Istället för att köpa de extremt dyra specialpåsarna till blöjor, ni vet de som hör till de extremt dyra special bajshinkarna, så tänkte jag testa att använda hundbajspåsar. Läste tipset i någon tidning (så jag ska inte ta åt mig äran för den briljanta idén...)
Dock måste jag erkänna att de extremt dyra specialpåsarna ändå är ett antal snäpp bättre...

RSS 2.0